Online Stevne i Nanbudo

Ettersom så mange konkurranser og treninger er avlyst pga. COVID-19, inviterer Sakura Nanbudo Club til et Nanbudostevne over nett!

Hvem kan delta?
Alle Nanbudoka (utøvere) som er medlemmer av  Worldwide Nanbudo Federation (W.N.F) kan delta i dette arrangementet uten skille på alder, belte eller kjønn.

Hvordan delta? 
Velg en kata (ut fra kategoriene under) og film gjennomføring av den. Opptaket sendes på epost til konkurranse@skiennanbudo.no før 5 mai.

Gjennomføring:
1. Påmelding av utøvere i Norge skjer via Ronnie Hagen i Skien Nanbudoklubb. Dette gjøres ved å sende en mail til konkurranse@skiennanbudo.no innen 30/4-20. Du må oppgi navn, grad, alder, klubb, kategorien du deltar i og kataene du ønsker å gå. Spørsmål kan stilles til Ronnie på sms/tlf 416 55 610

2. Innen 5/5-2020 må du fullføre filming av dine Kataer. Husk at dette er Kata hjemmefra, så bruk stua, hagen, terrassen eller et annet egnet sted.

3. Innen 5/5-2020 send dine bidrag via epost ved å svare på din påmeldings/registreringsmail.

4. Innen 15/5-2020 møtes dommerne på nett og poengsetter alle Kataene. Dommerne fra «The Spanish Association of Nanbudo» vil stå for evaluering av kataene i henhold til reglene til W.N.F.

5. 15/15-2020 publiseres resultatene.

Kata kategorier:
Liste over øvelser som Nanbudokas kan delta i etter kategorier:
1. Randori Tori, Randori Tori Ukemi (con caidas)

2. Shiho Tai Tsuki, Shiho Tai Ten, Shiho Tai Chi, Shiho Tai Hasu, Shiho Tai Ki, Shiho Tai Mizu

3. Nanbu Shodan, Nanbu Nidan, Nanbu Sandan, Nanbu Yondan, Nanbu Godan

4. Sampo Dai, Samp Sho, Ikioku, Seienchin, Hyakuhashi, Seipai, Shin Tajima, Kaguya Hime

Viktig: Nanbudoka blir delt inn i kategorier basert på alder og valg av Kata. Hvitt, gult og orange belte kan bli plassert i hvilke som helst av de fire kategoriene, og blir delt inn etter alder og belte. Grønt, blått, brunt og svart belte kan stille i kategori 3 og 4. De blir fordelt etter alder og belte. For 3 og 4 kategori; om du ikke har stor nok plass til å gå hele Kataen sammenhengende, så kan du dele den i to, men uten å bryte filmen. Stopp der du ikke lenger har plass, flytt deg til en egnet avstand og fortsett. Nanbudoka kan bli med i en eller flere kategorier, men bare en øvelse pr kategori.

Vi håper at mange utøvere fra Oslo Karateklubb deltar!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *