Oppstart av trening i Mai

COVID-19 gjør at det blir vanskelig å holde treninger. Vi ønsker likevel å forsøke og starte opp med treninger igjen i løpet av mai, i samkjør med Norges Idrettsforbunds retningslinjer. Dersom du eller noen i din husstand ønsker å starte opp med trening igjen, ber vi dere om å fylle inn dette skjemaet: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSciiGSP8uJETQA3AOwFyTWIK5grRfJ9s8lRQzy2eCD_TCPVVw/viewform

Utøvere i samme husstand vil bli satt i samme gruppe uavhengig av beltegrad og alder, hvorpå en husstand kun trenger levere ett skjema. Dersom det er flere i din husstand som vil trene, skal dette noteres nederst i skjemaet.

Vi vil sette opp medlemmer i mindre treningsgrupper og organisere treninger på en sikker måte. Treningstider vil være varierende da vi vil sette opp flere treningsgrupper på samme dag. De tidligste øktene vil starte kl 17:30 og de seneste vil starte kl 19:00 og vare mellom 60 og 90 min. Om det er flere fra samme husstand som trener i klubben vår vil dere bli satt opp i samme treningsgruppe uavhengig av alder og beltefarge. Medlemmer fra samme husstand fyller ut skjemaet for den i husstanden med høyeste beltegrad og møter på trening sammen.

– Hvis du eller noen i din husstand har COVID-19, influensa eller forkjølelses lignende symptomer skal du holde deg hjemme fra trening.
– Alle som kommer på trening skal vaske seg på hendene før trening når de kommer til klubben.
– Felles dusj og garderober vil være stengt for å redusere smittefare. Kom ferdig skiftet.
– Prøv å unngå bruk av kollektiv transport da dette øker smittespredning. Vi vet det er vanskelig å finne parkeringsplasser for de av dere som evt velger å kjøre, men vi kan dessverre ikke gjøre noe med det.
– Ingen foreldre får vente inne i klubben mens barna trener.

Vi vil komme tilbake med informasjon om treningstider og oppstart når vi har alt på plass.
Om du har noen spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt pr e-post.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *