Tor André Sunde 50 år!

Dette er jubileumsuken i Oslo Karateklubb. Vår hovedinstruktør Bjørn Tommy Nyborg  fylte 60 år.  Og denne uken fyllte også en annen av våre markante utøvere og instruktører gjennom mange år, Tor Andre Sunde, 50 år.

Tor Andre er som Bjørn Nyborg også en av de virkelige veteraner i OKK. Han begynte som barn da han var ca 10 år, og har altså vært med i OKK i ca 40 år.

Tor Andre har opp igjennom disse årene markert OKK på solid vis som utøver, og har også bidratt tungt som instruktør og styremedlem i OKK.

Som utøver er han «all-rounder», dyktig og grundig på det aller meste innen både Karate og Nanbudo.  Han er nøye med teknikkene, og arbeider gjerne med detaljene for å  få maksimalt resultat.

Han er en av flere utøvere i OKK som holder et svært høyt nivå som utøver, til tross for at han er godt voksen. I årets karate NM i Bergen vant han som eneste utøver medalje  i både kumite og kata. Og han er en av ytterst få utøvere i Norge som har klart å vinne medalje i samtlige disipliner i karate NM, (kata & kumite, individuelt & lag).

Under årets Europamesterskap i Nanbudo i Paris, tok Tor Andre like godt gullmedaljen i kata (i klassen +40 år).

Doshu Nanbu graderte Tor Andre til 6. Dan i 2014.

Tor Andre har også hatt begge sine to barn i OKK, og begge har markert seg solid som utøvere både i karate og nanbudo.

Tor Andre har hovedfag i psykologi fra Norges Teknisk-Naturvitenskaplige universitet (NTNU) i Trondheim, og arbeider som Spesialrådgiver i Finansforbundet.

Oslo Karateklubb er  glade og takknemlige for den store innsatsen Tor Andre har lagt ned i klubben gjennom mange år, og ønsker hjertelig til lykke med dagen!

160614_5812-2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *