Bjørn Tommy Nyborg, hovedinstruktør i OKK, 60 år!

Bjørn Nyborg er en av de virkelige veteraner innen norsk kampsport. Han har satt sitt preg på norsk kampsport, både som konkurranseutøver, trener og leder. Bjørn Nyborg har ni NM gull i karate, og vant Kongepokalen i karate i 1982. Han deltok som  utøver i hele 24  Norgesmesterskap. Han er leder og hovedinstruktør i Oslo Karateklubb, hvor han har vært hovedinstruktør de siste 35 år. Doshu Nanbu graderte i 2017 Bjørn Nyborg til 8. Dan.

Nyborg har også vært aktiv i mange år  som fotballtrener i Lambertseter IL, hvor alle hans tre sønner  har vært fotballspillere. Nyborg har vært trener i Lambertseter IL for yngre lag, junior og A-lag. Bjørn Tommy Nyborg ble i 2010 tildelt Lamberseter ILs gullmerke for sin innsats i klubben. Han er oppvokst på Jessheim, og er utdannet kjemi-ingeniør fra Oslo Ingeniørhøyskole.

Han begynte i Oslo Lysverker i 1983. Fra 1992 har han arbeidet som  senioringeniør i Kripos, kjemisk avsnitt. Hans laboratoriearbeid har vært brukt som bevismateriale i flere store kriminalsaker i Norge.

Oslo Karateklubb er glade og takknemlige for den store innsatsen Bjørn Tommy har lagt ned i klubben i alle år, og ønsker han hjertelig til lykke med dagen!

160614_5712

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *