Gradering Høst 2019

Graderingen blir arrangert lørdag 14. Desember i Oslo Karateklubbs lokaler. Graderingen starter kl 11.00. Vi regner med at graderingen er ferdig ca. kl. 15-16. Graderingsavgiften er 200 kr. Hvis man består graderingen er beltet inkludert i prisen. Betaling kan gjøres kontant (vennligst ta med nøyaktig beløp!) eller via VIPPS til Oslo Karateklubb. Nybegynnere under 19 år betaler ikke for sin første gradering.

OBS OBS! Fristen for å melde seg på årets gradering er 4. Desember!

Påmelding for gradering gjøres ved dette skjemaet:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdzgb4RdAR9Vp5LWbAq2-e2x93csmbw62NMXVeZIJnTVHfkjw/viewform

Alle som har fått Nanbudopass må levere dette innen 5. Desember. Passet kan enten gis til treneren din, eller legges i den røde boksen på biljardbordet. Ikke alle har fått pass ennå, ettersom det bare bestilles en gang i året. Dersom dere ikke har pass, mottar dere det etter vårens gradering.

Onsdagen før graderinga vil det være åpent for ekstratrening kl. 17-18.

Rekkefølgen for hvilke partier som skal graderes til hvilken tid, vil bli fastsatt nærmere graderingen. Nybegynnere barn får utdelt belte rett etter sin gradering. Alle andre vil få pass og belter på slutten av dagen. De som skal graderes først anbefales å være på klubben før kl. 11, slik at de kan varme opp skikkelig.

Kiosken og utstyrsboden vil være åpne, slik at mat, drikke, belter og andre effekter kan kjøpes gjennom dagen.

For at graderingen skal kunne gjennomføres er vi helt avhengige av hjelp fra foreldre og utøvere som ikke skal gradere seg. Dette gjelder blant annet i kiosken, i administrasjon og kakebakere. For å fordele ansvaret i kiosken så har vi satt opp en vaktordning hvor vi trenger følgende:

2. stk: 10:15 – ca 13
2. stk: 13 – slutt (ca 15-16)

Graderingsfest

Etter graderingen vil det bli graderingsfest. Denne gangen er festen åpen for alle, uavhengig av alder! For barn under 18 år avsluttes festen kl 22. For de over 18 år fortsetter festen utover kvelden. Festen er gratis for medlemmer! Påmelding til graderingsfesten gjøres via dette skjemaet:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScC-ffdVS-XdqXHHtWfbBxReFncaUk1vzS_sTJLZ1COKH7uSg/viewform

Gjenbruk av belter

Når utøvere har gradert seg blir gjerne de gamle beltene lagt i en skuff eller et skap, og man ser ikke noe mer på dem. Av miljøhensyn har det derfor blitt ytret et ønske fra foreldre om at det oppfordres til gjenbruk av belter. Som et prøveprosjekt så tester vi ut muligheten for å levere inn gamle belter til klubben som så gis bort til andre utøvere som har gradert seg (gratis).

I påmeldingsskjemaet for graderingen har vi derfor bedt om at medlemmer gir beskjed om de har noen gamle belter de ønsker å donere og/eller synes det er greit å overta et belte som et annet medlem har brukt tidligere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *