Bjørn Tommy Nyborg får Oslo Idrettskrets Hederspris

Bjørn Tommy Nyborg, hovedinstruktør og leder i Oslo Karateklubb, er tildelt Oslo Idrettskrets Hederspris. Begivenheten fant sted 7.10. på Tinget til Oslo Idrettskrets. Leder i Oslo Idrettskrets, Sveinung Oftedal, la i sin tale til idrettstinget der han begrunnet tildelingen, vekt på at Bjørn Tommy Nyborg har vært hovedinstruktør i Oslo Karateklubb siden 1982, i hele 38 år. Han har vært medlem av OKK i 42 år, og trent karate helt siden 1975, altså i 45 år. Bjørn Tommy var selv i mange år toppidrettsutøver og han vant flere NM gull i karate og ble Kongepokalvinner i karate. Bjørn Tommy er en av Norges mest erfarne kampsportinstruktører. Han ble i 2017 av Yoshinao Nanbu gradert til 8. Dan i Nanbudo. Sveinung Oftedal nevnte også at Bjørn Tommy i tillegg har vært fotballtrener i Lambertseter IL i mange år. Bjørn Tommy Nyborg ble i 2019 i forbindelse med 50 års jubileet til Oslo Karateklubb utnevnt til Æresmedlem i OKK. Bjørn Tommy er den andre fra Oslo Karateklubb som mottar Oslo Idrettskrets Hederspris. Klubbens grunnlegger, Rune Hagen, mottok i 2004 samme pris. Oslo Karateklubb er stolte og glade over at vår leder og hovedinstruktør meget velfortjent har mottatt Hedersprisen fra Oslo Idrettskrets, og gratulerer så mye med tildelingen!