Platja d’Aro 2019

I år blir det igjen et internasjonalt seminar i Platja d’Aro, Spania! Seminaret vil være fra 22.-26. juli. Treningene vil finne sted på stranden i Calonge. Det vil være to treninger om dagen, en på morgenen kl. 9.45-10.45, og en på kvelden kl. 18.30-20.00. Fokuset vil ligge på Randori, Nanbu Sotai Randori, Ki Nanbu Taiso, Shizen no Ki Undo, samt diverse former for Nanbu Kata. På torsdagen vil det også være et teorikurs kl. 11.

 

Priser:

1 person: 130 EUR.

Familiepriser (for par eller familie i samme husholdning):

2 personer: 220 EUR.

3 personer: 330 EUR.

 

Registrering vil finne sted på stranden kl. 8.30-9.30 på mandag og tirsdag. Husk å ta med Nanbudopass med gyldig lisens!

Det har blitt gjort en avtale med The Cap Roig Hotel for alle som er med på seminaret. Dersom dere bestiller rom der, og indikerer at dere er med på seminaret, vil dere få avslag på prisen. Hotellet ligger nære stranden. Hotellets hjemmeside er https://caproig.com/ , og mailen er caproig@caproig.com . Hvis noen heller vil leie et hus, er det best å ta kontakt med turistforeningen på turisme@platjadaro.com . Det er også mulig å campe i noen områder i nærheten. Disse områdene inkluderer Camping Caravanning International de CalongeCamping Cala GOGO og Camping Caravanning Treumal.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *