Gradering høsten 2020

Myndighetene har bestemt at de nåværende smittevernstiltakene opprettholdes i tre uker til. Det vil i praksis bety at organiserte treninger for de over 13 år er avlyst til over nyttår. I tillegg kan vi ikke tilby gradering for de over 13 år. Men, vi vil organisere gradering for alle under 13 år! Med andre ord får alle barnepartiene gradere seg.

OBS! Vi gjør oppmerksom på at man må ha deltatt på trening gjennom semesteret for at man skal få gått opp til gradering. Har man møtt på for få treninger vil man ikke ha grunnlaget for å kunne delta på gradering. Ta kontakt med barnets trener om du er usikker på om ditt barn har deltatt på nok treninger!

På grunn av COVID-19 er vi nødt til å holde graderingen annerledes enn vanlig. I stedet for å ha en graderingsdag, må vi dele det opp i flere dager. Hvert barn får kun lov til å ta med seg en person som kan se på. Påmeldingsskjema for graderingen vil komme lengre ned, men først ber vi om at alle nøye leser informasjonen om når og hvordan barna skal graderes:

Nybegynnere barn:

Graderingsdag: Mandag 7. desember.

For at vi skal få alle igjennom gradering er vi avhengig av at en gruppe møter kl. 17 og en annen møter 18. I påmeldingsskjema ber vi om at du markerer for de tidspunktene du og ditt barn kan møte. Dvs. at hvis du kan møte både kl. 17 og kl. 18 så krysser du av for begge. Man vil få bekreftelse på hvilken gruppe man har kommet på slik at man vet når man skal møte. Hvis man ikke møter til tildelt gruppe kan vi dessverre ikke garantere at man får komme inn i lokalene da vi må opprettholde smittevernsreglene. Da vi vet at ikke alle har mulighet til å møte såpass tidlig som kl. 17 så må vi fordele alle så godt vi kan.

Kl. 17:00 – 18:00: Nybegynner barn gruppe 1
Kl. 18:00 – 19:00: Nybegynner barn gruppe 2

Videregående barn

Graderingsdag: Tirsdag 8. desember

På videregående barnepartiet vil alle med oransje og oppover få tildelt «videregående barn gruppe 2.» For de med hvitt m/gul stripe vil noen få plass på gruppe 1 og noen på gruppe 2. Om du og ditt barn (som har hvitt m/gul stripe opp til gult) har mulighet til å møte 19 – 20, kryss av for det i påmeldingsskjema. Dere vil få en bekreftelse på hvilken gruppe man får tildelt.

Kl. 17:30 – 18:30:Videregående barn gruppe 1
Kl. 19:00 – 20:00: Videregående barn gruppe 2

Betaling:

Nybegynner barn graderer seg gratis og får belte som vanlig. Videregående barn betaler 50kr for belte, men klubben sponser i denne omgang graderingsavgiften. Utdeling av belte vil skje rett etter at gruppen er ferdig med å gradere. Vi ber om at de som skal betale for belte gjør dette via VIPPS pga. smittevern.

Sist, men ikke minst, ber vi om at alle leser smittevernsreglene våre før dere fortsetter til påmeldingsskjemaet:

Smittevernsregler:

Er man syk eller har forkjølelsessymptomer eller er i karantene skal man ikke møte opp i lokalet.

Det er kun utøvere som skal være i store dojo. Hvert barn vil kunne ha med seg en forelder/foresatt. Vi vil åpne opp lille dojo slik at foreldrene/foresatte vil kunne sitte der. Det vil bli satt ut stoler og hver forelder får derfor en fast plass de skal sitte på under graderingen. Fra man kommer inn i dojo og frem til man har satt seg på sin anviste plass så skal man ha på seg munnbind.

Alle, både utøvere og foreldre, skal opprettholde god avstand til andre.

PÅMELDINGSSKJEMA

Vennligst lever dette påmeldingsskjemaet før gradering:

Har dere noen spørsmål? Send til
post@oslokarateklubb.no .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *