National kumite female training camp

11-13. august dro Helene og Anette til Stavanger for å delta på 1st national kumite female training camp. Samlingen ble arrangert av Bettina Alstadsæther og Lotte Ørbæk Andersen fra det norske landslaget i karate, og det var også de som var instruktører på treningene. Målet for samlingen var å gi jenter og damer mulighet til å utvikle seg som kumiteutøvere, samt å bidra til et godt miljø blant utøvere og mellom klubbene. Treningsavgiften på 450,- inkluderte 5 treninger, frukt, middag, t-skjorte og drikkeflaske, og det var mulig å overnatte gratis i dojoen, så prisen var det ingenting å si på!

Kumite 1

Foto: Ulf Ørbæk Andersen

Det stilte totalt 50 deltagere fra 10 til 55 år, med alt fra nybegynnere innen kumite til Norges beste utøvere, der alle fikk anledning til å trene med hverandre. Helgen bestod av totalt 8.5 timer med trening fra fredag til søndag, og var godt lagt opp og variert med alt fra morsomme oppvarmingsleker, reaksjonstrening, og fokus på teknikk og taktikk. Her var det utfordringer for alle nivå, og hver enkelt fikk tips og tilbakemeldinger fra Bettina og Lotte underveis. Treningene var preget av veldig god stemning og høyt engasjement, der alle hadde et ønske om å gjøre hverandre bedre.

Det var også tid til sosiale aktiviteter både mellom treningene og med felles middag i klubben fredag etter trening, og grilling og leker lørdag kveld. Det gav også gode muligheter til å bli bedre kjent med hverandre.

Søndag var det tid for avreise for en gjeng slitne, men veldig fornøyde jenter, og Lotte og Bettina fikk en stor takk både fra deltagerne og styret i SKK. Det ble satt enorm pris på initiativet til samlingen, og det var stor stemning for å gjenta dette neste år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *