Gradering våren 2019

Vårens gradering blir arrangert lørdag 15. Juni i Oslo karateklubbs lokaler. Graderingen starter kl 11:00. Graderingsavgiften er 200kr. Hvis man består graderingen er beltet inkludert i prisen. Betaling kan gjøres kontant (vennligst ta med nøyaktig beløp!) eller via VIPPS til Oslo Karateklubb. Nybegynnere under 19 år betaler ikke for sin første gradering.

OBS OBS! Fristen for å melde seg på årets gradering er 1. Juni!

Alle som har fått Nanbudopass må levere dette innen 1. Juni. Påmelding til gradering gjøres via dette skjemaet. Er du usikker på om du kan gå opp til gradering dette semesteret så er det bare å ta kontakt med din trener.

Onsdagen før graderinga blir det ekstratrening for barn og voksne til vanlige tider (18.00-19.00 for barn og 19.00-20.30 for voksne).

Vi får alltid spørsmål om estimering av når de ulike utøverne skal ut på matten. Det er alltid vanskelig å estimere da vi har veldig mange utøvere som skal ut på matta, men rekkefølgen er at barna graderes først før ungdom og voksne. Til slutt vil det være utdeling av pass. Ettersom barna graderes først, anbefales det at de kommer før kl. 11, slik at de får varmet opp ordentlig.

Kiosken og utstyrsboden vil være åpne, slik at mat, drikke, belter og andre effekter kan kjøpes gjennom dagen.

For de over 18 år vil det bli middag på Anatolia (på Tøyen torg) fra kl 19:30 før det blir fest i Oslo Karateklubb sine lokaler. For at vi skal få booket bord ber vi om at alle som skal være med også melder seg på i skjemaet over.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *