Smittevernstiltak oppdatering

Med oppstart av nytt semester på trappene så tar vi en ny oppdatering på gjeldende smitteverntiltak for alle våre medlemmer. Informasjon blir sendt ut i nyhetsbrev til alle våre eksisterende medlemmer, men ber også alle nye medlemmer om å lese igjennom denne informasjonen før man deltar på første trening.

• Er du syk eller har vært i nærheten av noen med symptomer så skal du IKKE møte på trening.
  • Når du kommer på trening skal du holde 1 meters avstand til andre utøvere og vaske hendene med en gang du kommer inn i lokalene.
  • Det vil bli opprop for alle partier så registrer deg når du kommer. Dette er for å kunne drive eventuell smittesporing.
  • Vi anbefaler at alle kommer ferdig skiftet på trening for å redusere antallet personer i garderoben. Skal man inn i garderoben (gå på do eller henge fra seg yttertøy) så må man hele tiden passe på å holde 1 meter fra de andre i garderoben. Er det fullt må man vente utenfor.
  • Alle som trener skal ha med seg vannflaske, om den er gjenglemt så kan det ikke drikkes fra vasken pga smitterisiko.
  • Foreldrene får ikke vente på barna inne i lokalet. På første trening for nybegynner barn vil det bli gitt en del informasjon. Det er derfor ønskelig at en forelder/foresatt møter første dag. Vi vil da sitte i et eget rom mens barna trener i et annet.
  • Vi ber alle våre medlemmer om å holde seg oppdatert på retningslinjene fra myndighetene. Spesifikke retningslinjer for kampsport finner dere her på Norges Kampsport Forbund sine sider.