Norgescup i Skien

Lørdag 14. november ble det avholdt Norgescup i Skien Nanbudoklubbs sine lokaler. Det var 53 barn, ungdom og voksne Nanbudoutøvere fra Skien, Grenland, Sandefjord og Oslo som var påmeldt.

For mange var dette første gang de konkurrere.  Mange var spente, noen var nok litt redde, men mest av alt gledet de fleste seg til det som skulle skje. Det var en fin dag, hvor de konkurrerte i øvelsene Shihotai, Kata og Ju Randori. Det var god stemning blant utøvere og godt publikum gjorde dagen i dag.

Alle gjorde en kjempeinnsats på matta og det var gøy å se hvor mye mange allerede har lært. Uansett plassering, alle som deltok imponerte trenere, foreldre og dommere med innsats og utførelse. Flere av utøverne fikk utfordret seg langt over det nivået de er forventet å prøve seg på og de tok utfordringen på strak arm og leverte langt over forventet!

En stor takk til de som har jobbet med arrangement  både før og under cupen. Takk dommere, lagledere og trenere for fin gjennomføring. Kraft – mot – overbevisning! Ossu.

Flere bilder kan sees her.