Medaljefangst i Combat Challenge

Combat Challenge», Norges største kampsport turnering med 600 deltakere ble helgen 5.-6. november arrangert i Sarpsborg. Stevnet inneholdt  NM i Ju Jutsu, Norges cup i Kick boxing og regional stevne i karate.
Utøvere fra Oslo Karateklubb markerte seg sterkt under «Combat Challenge» både på utøver siden og innen dømming.
Under NM i Ju Jutsu var det to klasser: Ju Jutsu fighting som er en blanding av karate, judo og bakkekamp.  Samt en klasse i Ne Waza/Bakkekamp, som er uten slag og spark, og hvor utøverne taper om han/hun «tapper av». Disse kampene varer lengre tidsmessig.
Ove Gusevik tok sølvmedalje i begge klassene i -69 kg, og ble med  det beste utøver i -69 kg.
Roald Thorsen tok bronsemedalje i begge klassene i -69 kg.

I Karate klassen for kvinner (kumite) kom Anette Sognnes på 5. Plass. Anette har det siste året vist stor fremgang.
Guro  Tynes var med som karate dommer fra OKK, og gjorde det meget bra.

Så oppsummert, flott innsats fra Oslo Karateklubb i helgen.